Bisztró

BisztróMalkia

 
A MALKIA Bisztró egy multifunkciós légkondicionált helyiség, amely két emeletén összesen 100 ember befogadására képes, így kiváló környezetet biztosít gyermek- és családi ünnepségekre is. Szívesen biztosítunk különböző szolgáltatásokat az Ön igényei szerint, amennyiben az nem zavarja a MALKIA Park napi működését.

A MALKIA Bisztró az egész nap folyamán frissítőket kínál a MALKIA Park látogatói számára. Gyorséttermi ételeket, édes és sós finomságokat, kávét, teát és fagylaltot egyaránt talál itt az aktuális kínálat szerint.
 

 Születésnapi és egyéb ünnepségek

 Céges rendezvények

 Speciális tematikus események a MALKIA Parkban

 Ebéd menü az iskoláknak és az óvodáknak

A bisztrót a Medano s.r.o üzemelteti.
Kérjük, küldje el javaslatait a restaurant@slovakiaring.sk címre. Felelős személy: Helena Laczó. Köszönjük.

 

 

BisztróCézar

 

A MALKIA Park területén található CÉZÁR BISZTRÓ egész nap nyitva tart. Frissítőket, édes és sós finomságokat, kávét, teát és fagylaltot egyaránt kínálunk az aktuális kínálatnak megfelelően.

Ételeink nem pálmaolajjal készülnek.

A pálmaolaj iránt nagy a kereslet, mert habár jóval egészségtelenebb, mint a repce-, vagy napraforgóolaj, jelentősen olcsóbb is. Az afrikai olajpálmát olyan ültetvényeken termesztik, amelyek valamikor esőerdők helyén jöttek létre. Így sok állatfaj veszti el élőhelyét. Ön is hozzájárulhat megmentésükhöz azzal, ha figyelmesen áttanulmányozza az élelmiszereken található címkéket és korlátozza azon termékek megvásárlását, amelyek pálmaolajat tartalmaznak. Mi is így teszünk a MALKIA PARKBAN, ezért nálunk nem talál pálmaolajat tartalmazó ételeket.

A bisztrót a Medano s.r.o üzemelteti.
Kérjük, küldje el javaslatait a restaurant@slovakiaring.sk címre. Felelős személy: Helena Laczó. Köszönjük.