Malkia Park

A dióspatonyi Malkia Park 2016. június 4-án nyitotta meg először kapuit. Nevét azután a nőstényoroszlán, Malkia után kapta, akit elsőként mentettünk meg. Ez a név szuahéli nyelven királynőt jelent, és mivel az oroszlán az állatok királya, a Malkia Parkot akár királyi parknak is nevezhetjük. A nálunk menedékre talált állatok többsége már fogságban született, ezért a vadonban nem élnék túl. Még ha a valódi szabadságot nem is adhatjuk meg nekik, szeretetteljesen gondoskodunk róluk, hogy valóban királyként érezzék magukat nálunk.

A macskafélék több képviselője (oroszlánok, tigrisek, párducok, jaguárok, hiúzok, pumák, gepárdok) is otthonra talált nálunk. Közelről tekinthet meg gibbonokat, csuklyásmajmokat és makikat, papagájokat, szurikátákat, vagy akár teknősöket is. A patásokat (zebrák, teve, szamarak, birkák, kecskék, lámák), nyuszikat, kengurukat, selyemtyúkokat és pávákat meg is simogathatja, vagy megetetheti a nálunk vásárolt eledellel.

Parkunk teljesértékű üzemeltetése anyagilag nagyon megterhelő, ezért végtelenül hálásak leszünk mindennemű támogatásért. A megszerzett pénzeszközöket az utolsó centig védenceink étkeztetésére és állatorvosi ellátására, gondozóink fizetéseire, valamint a kifutók növelésére fordítjuk.

Köszönjük, hogy Ön is Malkia Pozitív!

 

TÁMOGASSON MINKET